Hva er HIIT trening?

HIIT-trening, eller high intensity interval training er en form for intervalltrening. Denne treningsformen er kortvarig og mer intensiv enn tradisjonell cardio. Du vil forbrenne mer fett over en lengre periode, opptil 48 timer etter endt økt. HIIT trening kan utføres ute, inne, med ustyr eller kun egen kroppsvekt. Treningen er intens mens det står på, men svært effektiv og morsom!

Hvorfor trene HIIT?

Det er mange fordeler med å trene HIIT. Økt forbrenning, økt produksjon av veksthormoner, forbedret insulinfølsomhet, økt utholdenhet, forbedret styrke og ikke minst en rask vei til god form!

Hvordan foregår HIIT trening?

HIIT trening kan legges opp på mange måter, hos oss kjører vi stasjonsbaserte øvelser med ulike intervaller. Det spiller ingen rolle om du er i god eller dårlig form, opplegget vi kjører er tilpasset slik at ALLE kan være med.

Hvordan begynner jeg?

Se vår timeplan http://www.heimdaltreningssenter.no/no/timeplan/ eller book deg prøvetime via post@heimdaltreningssenter eller ring 95 78 59 30Artikler

Lyst til å prøve yoga?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket. Vi kan tilby timer i klassisk yoga og myk yoga (ulike stilarter). Hos oss er alle yogatimene veldig nybegynner vennlig!

Brenn fett, øk styrke og kondisjon med kettlebell trening

Ønsker du å ta tak i kroppen din, forbrenne fett, øke styrke, få bedre kondisjon og komme i bedre form? Kettlebell trening kan være løsningen for deg!

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

12 GODE GRUNNER TIL Å TRENE HOS OSS!

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av treningssenter, og det er ikke alltid like lett å vite hva som passer for deg. Her har vi listet opp noen gode grunner til å prøve oss!

Treningsenter med lav inngangsterskel

Har du aldri vært medlem på treningssenter før? Vel, det spiller ingen rolle hos oss, vi har lav inngangsterskel og et miljø som tar vare på deg.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no