Hva er HIIT trening?

HIIT-trening, eller high intensity interval training er en form for intervalltrening. Denne treningsformen er kortvarig og mer intensiv enn tradisjonell cardio. Du vil forbrenne mer fett over en lengre periode, opptil 48 timer etter endt økt. HIIT trening kan utføres ute, inne, med ustyr eller kun egen kroppsvekt. Treningen er intens mens det står på, men svært effektiv og morsom!

Hvorfor trene HIIT?

Det er mange fordeler med å trene HIIT. Økt forbrenning, økt produksjon av veksthormoner, forbedret insulinfølsomhet, økt utholdenhet, forbedret styrke og ikke minst en rask vei til god form!

Hvordan foregår HIIT trening?

HIIT trening kan legges opp på mange måter, hos oss kjører vi stasjonsbaserte øvelser med ulike intervaller. Det spiller ingen rolle om du er i god eller dårlig form, opplegget vi kjører er tilpasset slik at ALLE kan være med.

Hvordan begynner jeg?

Se vår timeplan http://www.heimdaltreningssenter.no/no/timeplan/ eller book deg prøvetime via post@heimdaltreningssenter eller ring 95 78 59 30Artikler

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

Nyttårskampanje! Bli medlem nå, få 12 mnd trening til prisen av 9!

Lyst til å begynne å trene i januar? Ingen grunn til å blakke seg! Om du melder deg inn innen 31. januar trener du gratis helt frem til 20. februar! 2691,-for 12 mnd trening, det er en god deal!

Informasjon til medlemmer på Heimdal treningssenter

Kjære medlem! Det er svært gledelig at så mange av dere støtter opp om oss! Tusen hjertelig takk til alle dere medlemmer som er med på den nasjonale OG lokale dugnaden. Her er litt info om hva som skjer med senteret fremover, hva vi kan tilby dere medlemmer og litt om hva vi faktisk bruker pengene på.

Vi går tilbake til normale åpningstider

Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag.

Fortsett treninga - Styrk immunforsvaret

Kan hard trening gjøre deg mer utsatt for virus? Tvert imot, konkluderer forskere i en ny analyse. Å fortsette med treninga mens verden "står på hodet" er viktig for å opprettholde et sunt immunforsvar.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no