HVA ER YOGA?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket.

Vi tilbyr timer i klassisk yoga, myk yoga og yogaHIIT. I tillegg har vi jevnlige yoga workshops med ulike temaer.

Yoga er for alle

Det er mange som tror at man må være ung og/eller veldig myk for å kunne praktisere yoga, men dette er en myte. Så lenge du har en kropp så kan du praktisere yoga.

Hos oss tar vi hensyn til den enkeltes begrensninger. Yogainstruktøren er fysioterapeut og vet hvilke forhåndsregler som skal tas om du for eksempel har høyt blodtrykk, hjerteproblem, vond rygg, nakkeproblem, operert hofte/kne/skulder etc. Det eneste du trenger å gjøre er å gi informasjon om eventuelle problemer du måtte ha, så vil instruktøren gi deg den personlig veiledning du trenger for at du skal kunne praktisere yoga på en trygg og forsvarlig måte.

Hva skal du ha med til timen?

Ha på deg løse og ledige klær slik at du kan bevege deg fritt. Ta med en vannflaske. Vi har yogamatter på senteret men om du har en egen matte så må du gjerne ta med deg den. Om du har behov for pute når du skal ligge og hvile på slutten av timen så må du ta med den selv.

Du kan benytte prøvetime på alle gruppetimer. Se vår timeplan.

VELKOMMEN TIL EN BEHAGELIG OPPLEVELSEArtikler

Informasjon til medlemmer på Heimdal treningssenter

Kjære medlem! Det er svært gledelig at så mange av dere støtter opp om oss! Tusen hjertelig takk til alle dere medlemmer som er med på den nasjonale OG lokale dugnaden. Her er litt info om hva som skjer med senteret fremover, hva vi kan tilby dere medlemmer og litt om hva vi faktisk bruker pengene på.

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

Nyttårskampanje! Bli medlem nå, få 12 mnd trening til prisen av 9!

Lyst til å begynne å trene i januar? Ingen grunn til å blakke seg! Om du melder deg inn innen 31. januar trener du gratis helt frem til 20. februar! 2691,-for 12 mnd trening, det er en god deal!

Vi går tilbake til normale åpningstider

Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag.

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no