HVA ER YOGA?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket.

Vi tilbyr timer i klassisk yoga, myk yoga og yogaHIIT. I tillegg har vi jevnlige yoga workshops med ulike temaer.

Yoga er for alle

Det er mange som tror at man må være ung og/eller veldig myk for å kunne praktisere yoga, men dette er en myte. Så lenge du har en kropp så kan du praktisere yoga.

Hos oss tar vi hensyn til den enkeltes begrensninger. Yogainstruktøren er fysioterapeut og vet hvilke forhåndsregler som skal tas om du for eksempel har høyt blodtrykk, hjerteproblem, vond rygg, nakkeproblem, operert hofte/kne/skulder etc. Det eneste du trenger å gjøre er å gi informasjon om eventuelle problemer du måtte ha, så vil instruktøren gi deg den personlig veiledning du trenger for at du skal kunne praktisere yoga på en trygg og forsvarlig måte.

Hva skal du ha med til timen?

Ha på deg løse og ledige klær slik at du kan bevege deg fritt. Ta med en vannflaske. Vi har yogamatter på senteret men om du har en egen matte så må du gjerne ta med deg den. Om du har behov for pute når du skal ligge og hvile på slutten av timen så må du ta med den selv.

Du kan benytte prøvetime på alle gruppetimer. Se vår timeplan.

VELKOMMEN TIL EN BEHAGELIG OPPLEVELSEArtikler

Vi starter opp med personlig trening!

Det er en glede å meddele at vi nå kan tilby personlig trening! Kanskje dette kan være noe for deg?

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Treningsenter med lav inngangsterskel

Har du aldri vært medlem på treningssenter før? Vel, det spiller ingen rolle hos oss, vi har lav inngangsterskel og et miljø som tar vare på deg.

Trening med artrose?

Sliter du med artrose? Artrose, slitasjegikt, er en kronisk leddsykdom som tiltar med tiden ettersom ledd slites ned. Den starter med tap av brusken som dekker og beskytter beinendene som møtes i leddet. Uten denne beskyttende bruskflaten vil bein gnisse mot bein, forårsake irritasjon og betennelse. Resultatet blir smerte og stivhet i leddet og ofte smerte også i omgivende muskler og leddbånd. Men det fins råd!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no