Kjære medlem! Vi håper du har det bra, til tross for at det er en merkelig tid vi befinner oss i. Vi har nå fått beskjed om at alle treningssenter fortsatt skal være stengte, frem til og med 13. april.

Vi håper inderlig at vi får lov til å åpne etter det. I mellomtiden står vi på så godt vi kan med å holde dere aktive, både via sosiale medier og ved at vi låner ut treningsutstyr til alle som vil ha. Faktisk så er nesten alt av løst utstyr spredt utover Heimdal og omegn. Det liker vi!! Vi lager også individuelle treningsprogram for de som ønsker det. Våre instruktører jobber for oss som vanlig, men nå via sosiale media. Om du ikke er på sosiale media men likevel ønsker tips og råd om hjemmetrening, så er det bare å ringe, når som helst.

Vi 3 som driver senteret samt våre instruktører stortrives sammen med dere. I de 6 1/2 årene som har gått så har det blitt skapt et usedvanlig trivelig miljø. Folk er på hils med hverandre, kleskoden er behagelig, kroppspress er fraværende og latteren sitter løst. Denne gode stemningen har dere medlemmer det meste av æren for. Vi har pratet om det mange ganger...vi har faktisk byens beste medlemmer! Vi håper dere føler det samme og at det er viktig for dere å ha dette treningssenteret å komme tilbake til.

Vi som driver Heimdal treningssenter driver ikke treningssenter for profitten sin skyld. Faktisk så tok det hele 6 år før vi tok ut en eneste krone i lønn. Vi drev rett og slett senteret på dugnad. Pr idag så går det meste av inntekt til husleie, strøm, utstyr, renhold og ikke minst lønn til instruktører. Vi som driver senteret tar ut lønn for timene vi holder eller bemanner senteret, vi tar ikke ut utbytte etc. I denne koronakrisen tilbyr vi våre instruktører full lønn for live økter på nettet, videomatriale osv, slik at de som er selvstending næringsdrivende og studenter ikke blir sittende uten inntekt. Derfor krysser vi fingrene for at dere ønsker å bidra til denne nasjonale dugnaden ved å fortsette å betale treningsavgiften, slik at vi kan holde geskjeften flytende mens vi venter på at dere skal komme tilbake til oss.

Pssst; vårt vaskebyrå bruker disse ukene til å vaske ned hele senteret, slik at alt skal være hygienisk forsvarlig når vi åpner igjen. Skulle det være slik at du ikke har anledning til å betale treningsavgiften, så har vi full forståelse for det. Da er det bare å ringe oss innen torsdag 2. april. Med vennlig hilsen Jon Inge (95785930) Sølvi (91598211) og Merete (90855969)Artikler

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

Nyttårskampanje! Bli medlem nå, få 12 mnd trening til prisen av 9!

Lyst til å begynne å trene i januar? Ingen grunn til å blakke seg! Om du melder deg inn innen 31. januar trener du gratis helt frem til 20. februar! 2691,-for 12 mnd trening, det er en god deal!

Vi går tilbake til normale åpningstider

Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag.

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Fortsett treninga - Styrk immunforsvaret

Kan hard trening gjøre deg mer utsatt for virus? Tvert imot, konkluderer forskere i en ny analyse. Å fortsette med treninga mens verden "står på hodet" er viktig for å opprettholde et sunt immunforsvar.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no