Myk Yoga

Kom som du er, slapp av, og nyt en behagelig og dypt velgjørende treningsøkt. Yogaøvelser styrker muskler, øker fleksibiliteten, balanserer hormonene, og forbedrer fordøyelsen - samtidig som de reduserer stress. Myk Yoga er en spesielt behagelig og helhetlig yogapraksis som inkluderer stillinger, pusteteknikk & avspenning. Du får trening for både kropp & sinn i en avslappet atmosfære, uten krav og forventninger fra noen andre eller fra deg selv. Vi gir alternativ som enten gjør stillingene lettere for deg som er ny innen yoga, eller mer utfordrende om du har mer erfaring. Du vil gå ut fra disse timene med en rolig og god energi i hele kroppen!

Kontakt oss for en prøvetime, det er selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Passer for alle!Artikler

Lyst til å prøve yoga?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket. Vi kan tilby timer i klassisk yoga og myk yoga (ulike stilarter). Hos oss er alle yogatimene veldig nybegynner vennlig!

Brenn fett, øk styrke og kondisjon med kettlebell trening

Ønsker du å ta tak i kroppen din, forbrenne fett, øke styrke, få bedre kondisjon og komme i bedre form? Kettlebell trening kan være løsningen for deg!

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

12 GODE GRUNNER TIL Å TRENE HOS OSS!

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av treningssenter, og det er ikke alltid like lett å vite hva som passer for deg. Her har vi listet opp noen gode grunner til å prøve oss!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no