Hva er slyngetrening?

I enkelhet er slynger fritthengende tau, som benytter egen kroppsvekt som belastning. Dette gjør at det finnes utrolig mange variasjoner og muligheter for trening i slyngene. Ved å trene i slynger blir man sterkere i stabilitets- og kjernemuskulatur. Grunnen til dette er den ustabiliteten slyngene skaper. Man får tilleggsmomentet at man må forsøke å holde kroppen stabil samtidig som man gjør øvelsene. De er kjernemuskulaturen som holder oss stabile, og ved å trene de opp kan man unngå skader, for eksempel i ryggen. Perfekt trening for: - Langrenn - Klatring - Mosjonister - Personer som vil miste vekt - Svømming - MMA - Fotball - Tennis -Snowboard og all annen idrett som krever utholdenhet, styrke, dynamikk og balanse.

 

Hvorfor trene i slynger?

Fordelen med slyngetrening er at man kan utføre svært mange øvelser med lite utstyrsbehov, det er også enkelt å tilpasse motstandsgraden i øvelsen. På grunn av enkelheten i treningen, er det svært enkelt å lære seg å bruke slyngene. Skulle en øvelse bli for tung, er det bare å justere slyngene og vinkle kroppen annerledes mot underlaget, så vil øvelsen bli lettere. Dette gjør at slyngetrening passer for alle. Fordi slyngetreningen aktiverer svært mange muskler vil treningen gi svært høy intensitet og høy forbrenning. Riktig utførte øvelser med høy intensitet, 20 minutter 2-3 ganger i uken er nok til å øke muskelmassen og merke stor fremgang.

 

Hvordan begynner jeg?

Vi anbefaler å begynne med en intro time. På intro timene lærer du alt fra bunnen av, ingen forhåndskunnskaper er påkrevd. Du kan gå på så mange intro timer du vil. Når du har lært deg basicen, kan du hoppe videre på andre gruppetimer, eller trene på egenhånd.

Se vår timeplan http://www.heimdaltreningssenter.no/no/timeplan/ eller book deg prøvetime via post@heimdaltreningssenter eller ring 95 78 59 30Artikler

Nyttårskampanje! Bli medlem nå, få 12 mnd trening til prisen av 9!

Lyst til å begynne å trene i januar? Ingen grunn til å blakke seg! Om du melder deg inn innen 31. januar trener du gratis helt frem til 20. februar! 2691,-for 12 mnd trening, det er en god deal!

Informasjon til medlemmer på Heimdal treningssenter

Kjære medlem! Det er svært gledelig at så mange av dere støtter opp om oss! Tusen hjertelig takk til alle dere medlemmer som er med på den nasjonale OG lokale dugnaden. Her er litt info om hva som skjer med senteret fremover, hva vi kan tilby dere medlemmer og litt om hva vi faktisk bruker pengene på.

Vi går tilbake til normale åpningstider

Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag.

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Fortsett treninga - Styrk immunforsvaret

Kan hard trening gjøre deg mer utsatt for virus? Tvert imot, konkluderer forskere i en ny analyse. Å fortsette med treninga mens verden "står på hodet" er viktig for å opprettholde et sunt immunforsvar.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no