Hva er slyngetrening?

I enkelhet er slynger fritthengende tau, som benytter egen kroppsvekt som belastning. Dette gjør at det finnes utrolig mange variasjoner og muligheter for trening i slyngene. Ved å trene i slynger blir man sterkere i stabilitets- og kjernemuskulatur. Grunnen til dette er den ustabiliteten slyngene skaper. Man får tilleggsmomentet at man må forsøke å holde kroppen stabil samtidig som man gjør øvelsene. De er kjernemuskulaturen som holder oss stabile, og ved å trene de opp kan man unngå skader, for eksempel i ryggen. Perfekt trening for: - Langrenn - Klatring - Mosjonister - Personer som vil miste vekt - Svømming - MMA - Fotball - Tennis -Snowboard og all annen idrett som krever utholdenhet, styrke, dynamikk og balanse.

 

Hvorfor trene i slynger?

Fordelen med slyngetrening er at man kan utføre svært mange øvelser med lite utstyrsbehov, det er også enkelt å tilpasse motstandsgraden i øvelsen. På grunn av enkelheten i treningen, er det svært enkelt å lære seg å bruke slyngene. Skulle en øvelse bli for tung, er det bare å justere slyngene og vinkle kroppen annerledes mot underlaget, så vil øvelsen bli lettere. Dette gjør at slyngetrening passer for alle. Fordi slyngetreningen aktiverer svært mange muskler vil treningen gi svært høy intensitet og høy forbrenning. Riktig utførte øvelser med høy intensitet, 20 minutter 2-3 ganger i uken er nok til å øke muskelmassen og merke stor fremgang.

 

Hvordan begynner jeg?

Vi anbefaler å begynne med en intro time. På intro timene lærer du alt fra bunnen av, ingen forhåndskunnskaper er påkrevd. Du kan gå på så mange intro timer du vil. Når du har lært deg basicen, kan du hoppe videre på andre gruppetimer, eller trene på egenhånd.

Se vår timeplan http://www.heimdaltreningssenter.no/no/timeplan/ eller book deg prøvetime via post@heimdaltreningssenter eller ring 95 78 59 30Artikler

Vi starter opp med personlig trening!

Det er en glede å meddele at vi nå kan tilby personlig trening! Kanskje dette kan være noe for deg?

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Lyst til å prøve yoga?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket. Vi kan tilby timer i klassisk yoga og myk yoga (ulike stilarter). Hos oss er alle yogatimene veldig nybegynner vennlig!

Treningsenter med lav inngangsterskel

Har du aldri vært medlem på treningssenter før? Vel, det spiller ingen rolle hos oss, vi har lav inngangsterskel og et miljø som tar vare på deg.

Trening med artrose?

Sliter du med artrose? Artrose, slitasjegikt, er en kronisk leddsykdom som tiltar med tiden ettersom ledd slites ned. Den starter med tap av brusken som dekker og beskytter beinendene som møtes i leddet. Uten denne beskyttende bruskflaten vil bein gnisse mot bein, forårsake irritasjon og betennelse. Resultatet blir smerte og stivhet i leddet og ofte smerte også i omgivende muskler og leddbånd. Men det fins råd!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no