Ernæring og kostholdsveiledning med Sigrid

Min utdanningsbakgrunn er idrettsfag ved videregående skole, bachelorgrad i ernæringsfysiologi, og snart mastergrad i Klinisk Helsevitenskap – fedme og helse.

Jeg kan bidra med kostholdsråd -og veiledning i forhold til vekt, matintoleranser, symptomer fra mage/tarm, idrett og idrettsprestasjoner, livsstilsrelaterte sykdommer, svangerskap og amming, røyk og- snusslutt eller gi generelle råd for å sikre et sunt og variert kosthold.

Dine individuelle mål og behov vil stå i fokus. Jeg vil bidra med rådgivning, planlegging og motivasjon, og sammen finner vi løsninger for at du skal nå dine mål og få en bedre hverdag.

Førstegangskonsultasjon (inntil 60 min): 600,-

Innebærer omfattende karlegging av kosthold, helse og fysisk aktivitet, samt individuelle kostholdsrelaterte utfordringer. Antropometriske mål vil bli kartlagt. Dette vil gi grunnlag for spesifikke og individuelle kostholdsråd som imøtekommer personlige ønsker og behov, samt sikrer et sunt og variert kosthold.

Oppfølgingskonsultasjon (ca 30 min): 400,-

Vi går igjennom hvordan det har gått; utfordringer og mestringssituasjoner.Vi gjør eventuelle justeringer av tiltak og jobber videre med de. Eventuelt kan vi se på nye tiltak og iverksette de, eller avslutte oppfølgingen.

Individuell kostholdsplan: 900,-

En kostplan blir skreddersydd for deg som passer din livsstil, og som imøtekommer dine mål og preferanser. Oppskrifter legges ved hvis ønskelig.

Pakkepris: 2100,- (sparer 500,-)
Førstegangskonsultasjon + 5 oppfølgingskonsultasjoner

Veiledning i matbutikk (30 min): 350,-

Å kunne lese ingredienser og vite næringsstoffsammensetning i en matvare er viktig for å lære seg å spise sunnere. Dermed kan veiledning i matbutikk kunne hjelpe deg å velge ut de riktige matvarene for et sunt og variert kosthold.

Ta kontakt på 402 96 004 eller send en mail til s.gaasbakk@hotmail.com

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no