Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag. Gruppetimer avventer vi litt med for å se an situasjonen i Trondheim fremover. Forhåpentligvis ruller vi igang med gruppetrening fra uke 2!

Vi oppfordrer våre medlemmer til å være ekstremt nøye med hygiene rutinene fortsatt, samt holde 2 m avstand på trening. Dette er et viktig ansvar vi alle må ta!

I tillegg har vi nå en "smittevakt" som er innom senteret til alle døgnets tider for å kontrollere at smittevern blir fulgt opp på en god måte.

Vi ønsker velkommen på trening :)Artikler

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

Nyttårskampanje! Bli medlem nå, få 12 mnd trening til prisen av 9!

Lyst til å begynne å trene i januar? Ingen grunn til å blakke seg! Om du melder deg inn innen 31. januar trener du gratis helt frem til 20. februar! 2691,-for 12 mnd trening, det er en god deal!

Informasjon til medlemmer på Heimdal treningssenter

Kjære medlem! Det er svært gledelig at så mange av dere støtter opp om oss! Tusen hjertelig takk til alle dere medlemmer som er med på den nasjonale OG lokale dugnaden. Her er litt info om hva som skjer med senteret fremover, hva vi kan tilby dere medlemmer og litt om hva vi faktisk bruker pengene på.

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Fortsett treninga - Styrk immunforsvaret

Kan hard trening gjøre deg mer utsatt for virus? Tvert imot, konkluderer forskere i en ny analyse. Å fortsette med treninga mens verden "står på hodet" er viktig for å opprettholde et sunt immunforsvar.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no