Vi går tilbake til normal åpningstid (05-00) hver dag, og fortsetter med fast bemanning tirsdag og torsdag. Gruppetimer avventer vi litt med for å se an situasjonen i Trondheim fremover. Forhåpentligvis ruller vi igang med gruppetrening fra uke 2!

Vi oppfordrer våre medlemmer til å være ekstremt nøye med hygiene rutinene fortsatt, samt holde 2 m avstand på trening. Dette er et viktig ansvar vi alle må ta!

I tillegg har vi nå en "smittevakt" som er innom senteret til alle døgnets tider for å kontrollere at smittevern blir fulgt opp på en god måte.

Vi ønsker velkommen på trening :)Artikler

Lyst til å prøve yoga?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket. Vi kan tilby timer i klassisk yoga og myk yoga (ulike stilarter). Hos oss er alle yogatimene veldig nybegynner vennlig!

Brenn fett, øk styrke og kondisjon med kettlebell trening

Ønsker du å ta tak i kroppen din, forbrenne fett, øke styrke, få bedre kondisjon og komme i bedre form? Kettlebell trening kan være løsningen for deg!

Forbrenn mer fett på mindre tid med HIIT trening!

Trodde du at du måtte gå på mølla i timevis for å forbrenne fett? Det kan faktisk gjøres på under 20 minutter!

Slyngetrening - For stabilitet, balanse og rå kjernemuskulatur

Trening i slynger er ikke bare morsomt, du forebygger skader, bygger muskler og utvikler RÅ kjernemuskulatur!

12 GODE GRUNNER TIL Å TRENE HOS OSS!

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av treningssenter, og det er ikke alltid like lett å vite hva som passer for deg. Her har vi listet opp noen gode grunner til å prøve oss!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no