FUNKSJONELL TRENING

Funksjonell trening kan sies å være trening som tilsvarer hverdagens bevegelser og som styrker kroppen i utførelsen av disse.

Vi har egen sal for funksjonell trening, og den er laget for tøffe, intensive og morsomme treningsøkter med det beste utstyret til denne type trening. Enten du er aktiv topputøver eller nybegynner, vil du finne utstyr og øvelser som setter hele kroppen på prøve. Alle, uansett treningsmengde og erfaring, bør bryte ut av sitt rutinemessige mønster, og ta i bruk muskulatur som ligger urørt i det daglige. Enten man løper maraton eller sitter foran PC er det viktig å stimulere hele kroppen med aktivitet, fra nervesystem til støttemuskulatur. Funksjonell trening med høy intensitet er mye brukt i idrett, militæret, politi, sikkerhetstjeneste og generelt yrker med krav til høy fysisk kapasitet.


VI KAN BY PÅ

- Jungle Gym XT slynger

- Et stort utvalg PRO kettlebells fra 4-40 kg

- Boksesekk fra FIGHTER sport

- Battle ropes

- Medisinballer

- Fysioballer

- Balanseputer

- Ribbevegg

- Matter


FUNKSJONELL TRENING PASSER FOR ALLE

Funksjonell trening kan enkelt tilpasses til alle og enhver, utifra erfaring, behov og ambisjoner. Som fysioterapeuter er vi eksperter på å tilpasse trening og aktivitet til den enkeltes behov. Vi garanterer at du blir støl :)

Passer perfekt etter kondisjonstrening. Ta en kort pause, få i deg drikke og kom igang med slyngene, kjør en runde på boksesekken, ta kettlebell swings i 2 min intervaller og sleng løs med battleropes. Det er kun hodet ditt som setter begrensninger for denne type trening. Ta med en god dose innsats :)

HEIMDAL TRENINGSSENTER

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss